Om No.16

No. 16 er et stort butiksfællesskab i Fredensborg. Vores 350 m2 store butik huser 4 store butikker og ca. 25 små butikker. Til sammen har vi et hav af lækre ting til dig og din bolig samt en café, hvor du kan spise lidt godt, nyde et glas vin eller få en dejlig kop kaffe.

Udvalget samler sig under overskrifterne garn, gaver, café og design. Spændende mærker som Dottir Noric Design, Omnioutil og Ib Laursen er sammensat med kunsthåndværk inden for smykker og bolig, der giver butikken et moderne, nordisk præg.

No. 16 hylder fællesskaber i hverdagslivet. Den måde vi lever og bruger vores tid på, skal gøre os og andre glade. Hverdag er dit hjem, den mad du spiser, at være god ved dig selv og bruge tiden sammen med mennesker.

No. 16 er ejet og drevet i fællesskab mellem Susanne Schmidt Interiør, og Garnvärk. Men det jo bare virksomheder - bag de 3 diske i butikken møder du Susanne og Bitte og en stribe af vores søde ansatte. Ofte kan du også støde på ejerne af mikrobutikkerne, når de er forbi med nye varer.
No. 16 handler ikke kun om at være en butik. Her er arbejdsglæde, fællesskab med mennesker i butikken og hyggelige kaffeeftermiddage i høj kurs.

Butiksfællesskab betyder ikke bare vi bor sammen.  Vores hverdag og arbejdsliv er afhængig af hinanden - og vi elsker at skabe det sammen med jer!

Hver onsdag kl 18:00 fyldes butikken af liv, når der er strikkecafé i Garnvärk. Alle butikkerne er åbne for aften-shopping og besøg på kaffebaren samtidig - og de behøver ikke være strikker for at komme inden for. 

strikkecafe
strikkecafe DELI
Scroll to Top