Villa Lovis Krystaller

Villa Lovis er No.16’s spirituelle hjørne med et stort udvalg af meget lækre krystaller, flere forskellige slags tarotkort, røgelse og energiinstrumenter til din indretning.

Krystaller i lommen og i din indretning

Har du været forbi No.16 og nydt synet af de farverige krystaller hos Villa Lovis? Udvalget hos Villa Lovis er håndplukket til butikken, så du har mulighed for ikke kun at finde dine krystaller på internettet. Her kan du nemlig mærke dem, så det er de rigtige du får med hjem eller kan tage i lommen, som en såkaldt lommesten.

Nogle læser de små tekster og vælger dagens følgesvend sådan mens andre bruger energien og vælger de sten og krystaller, der virker betagende eller rare i dag. Sådan kan du bruge dem aktivt eller simpelthen vælge at bruge dem, som farverige og energifulde islæt i din indretning derhjemme.

Villa Lovis udvalg er stort, og du kan finde et stort udvalg af krystaller i prislejet kr. 20-40 side om side med de helt særlige, udvalgte poleringer og former som kan koste 700-800 kr..

Redskaber til feng shui og balance i livet

Gitte og Kristine, der til daglig driver Villa Lovis både som Facebook-shop og i No.16 er uddannet bredt inden for reiki healing, feng shui og numerologi. Derfor finder du også altid boostere og redskaber til din indretning og balance på hylderne. Der er f.eks. lykkedrager, pengefrøer og du kan også være heldig at finde syngeskåle fra Tibet, gudindefigurer og farverige buddhaer.

Besøg Villa Lovis i Fredensborg

No.16 i Fredensborg kan du besøge Villa Lovis. Du kan også følge med på Instagram og Facebook eller på shop.villalovis.dk

Scroll to Top