Sysl

Sysl har et udvalg af tilbehør til syning og andet håndarbejde i No.16. Derudover udfører Jessica reparationer og forandringer på tøj, upcycler aflagt tøj og får dit favorit-tøj til at holde længere.

Tilbehør til syning

Sysl.dk har i No.16 er godt udvalg af tilbehør til dig, der syr. Her er nåle til både broderi og syning- og symaskiner, elastik i flere tykkelser, almindelige fornødenheder som opsprættere, forskellige sakse og et stort udvalg af trykknapper.

Smid ikke det gamle tøj ud

Hos Sysl.dk kan du også få repareret tøj til fornuftige priser.

Tøjskabet gemmer tit på tøj, som ikke bliver brugt. Men måske er der revet et hul, du er særlig glad for stoffet eller har gode minder fra en kjole, der er blevet for lille? Så er der mulighed for at Jessica kan hjælpe med at fortage de nødvendige forandringer på tøjet.

Du kan f.eks. få lagt bukser ind i taljen eller tilpasset længden på bukseben. Er sømmen gået på en skulder eller i yndlingshandsken, så er det ikke altid noget man selv kan klare med symaskinen, men det kan Jessica fikse med sine fingerfærdigheder. Der bliver både lagt op på symaskine og i hånden, hvor det er nødvendigt med de finere detaljer.

Mød Sysl i No.16 om fredagen

Skal du bestille en reparation eller samarbejde med Jessica om at forandre et stykke tøj, så kan du møde hende i No. 16 hver fredag kl. 13-16. Du kan også kontakte hende via www.sysl.dk og lave en aftale.

Besøg Sysl i Fredensborg

No.16 i Fredensborg kan du besøge Sysl..Du kan også følge med på Instagram.

Scroll to Top