Hos Susanne Schmidt finder du inspiration til din boligindretning med interiør og eksteriør til dig, dit hjem og til haven med fokus på kvalitet og smukt design – og for mange af produkterne er der fokus på økologiske og naturlige materialer. På hylderne finder du bl.a. de kendte danske brands Specktrum, Kodanska og The Organic Company. Du kan også finde alverdens kvalitetsbørster, flaskerensere, koste, hårbørster og opvaskebørster fra Bürstenhaus Redecker. Er du på udkig efter loftlamper kan den kendte Coolicon lampe fra Londons underground måske være lampen til dit hjem.

Eksteriør til dit hjem

Du kan også finde masser af inspiration til indretning af dit uderum i haven, på din terrasse eller i sommerhuset. Det er alt lige fra Fermob havemøbler, robuste lanter, LED havelys, vandkander, fuglehuse, haveredskaber og koste og udendørsbrug.

Opbevaring

Hos Susanne Schmidt finder du flotte løsninger til at få orden i sagerne. De populære Omnioutil spande med låg kan stables og har et tætsluttende låg, så du f.eks. kan bruge dem til affaldssortering. Brug dem også på f.eks. børneværelset eller stuen, hvor ting og sager skal “gemmes” væk på en pæn måde. De små omnioffre eller balcolore kurve kan du få i forskellige størrelser, så du kan bruge dem både på skrivebordet til nips og andet, der ikke skal ligge og rode – eller til vasketøj, bamser, lego, strikketøj – ja alt hvad der trænger til en pæn opbevaringsløsning.

Miljøvenlig hverdag

Ønsker du en mere miljøvenlig hverdag kan du f.eks. kigger nærmere på Bees Wrap, som er økologiske bomuldsklude, der er indsmurt i bivoks, harpiks og jojoba-olie. Dem kan du bruge i stedet for plastik og stanniol i køkkenet. Du kan også finde en række andre produkter, som hjælper dig til en mere miljøvenlig hverdag.

Oneleg skammel

Susanne Schmidt har designet og udviklet den populære etbenede OneLeg skammel, der kan aflaste ryg og knæ, når du laver havearbejde. Skammelen er let at have med sig rundt til opgaver i haven, og den har en buet fod, som ikke borer sig ned i græsplænen, men som stadig giver den vigtige vippefunktion og samtidig tillader skammelen at stå for sig selv.

Besøg Susanne Schmidt i Fredensborg

No.16 i Fredensborg kan du besøge Susanne Schmidt Interiør og få idéer til din boligindretning. Du kan også følge med på Instagram og Facebook.

Scroll to Top