Seed og serenity

Smykkerne fra Seeds of Serenity er enkle og tidløse og kører sine egne veje udenom de mest almindelige trends. Flere af dem kræver lidt mod at prøve første gang, men med deres grafiske enkelthed klæder de alle. Også til næste år og næste år igen.

Smykkerne er overvejende fremstillet af messing, som er nikkelfri. Messing patinerer flot, hvis du ønsker det. Og hvis du vil have smykket til at skinne igen, gøres det let ved at lægge det et par minutter i et glas vand med en skefuld salt og et skvæt syre i form af eddike eller citronsaft. Herefter skylles det og tørres med et viskestykke.

Seeds of Serenity er blevet til i et samarbejde imellem en dansk og en italiensk designelsker i deres forsøg på at finde fællesmængden for de to landes design-DNA: Det tydelige, det enkle og det holdbare.

Seeds of Serenity’s meget grafiske Brass Collection blev oprindeligt kun designet til en international velgørenhedsbazar til fordel for kræftramte børn. Efterspørgslen blev dog så stor at kollektionen kom i produktion.

No.16 i Fredensborg kan du se de elegante smykker fra Seeds of Serenity. Du kan også følge Seeds of Serenity på på Instagram.

Scroll to Top