ruderiet

Hos Rud bliver du budt velkommen til et univers af selvforkælelse. Her finder du nøje udvalgte produkter der på hver sin måde er med til at give dig noget velfortjent selvkærlighed.

Prøv de håndlavede eyepillows med hørfrø og lavendel. Alle i økologisk bomuld. Lig dem over øjnene og mærk, hvordan eyepillow er med til at hjælpe dig til dejlig afslapning. Eyepillow er også gode til børn, der har svært ved at falde i søvn.

Du kan også tage et kig på det lækre bomuldswear fra bl.a. La Rouge, som er udvalgt ud fra et tidsløst snit, design og farvevalg som gerne må være langtidsholdbart og kan bruges sæson efter sæson.

Eller gå på opdagelse i de skønne hudplejeprodukter fra Evolve Organic Beauty. Alle er håndlavede økologiske hudplejeprodukter fra England. De fremstilles i små partier på et værksted uden for Hertfordshire for at garantere produkternes friskhed og effektivitet. Evolve Organic Beauty blev grundlagt af Laura Rudoe i 2009 med filosofien om at udvikle produkter, der er gode for vores planet, men som også skal være effektive for vores hud.

Se varerne fra RUD i I No.16 i Fredensborg. Du kan også se mere på InstagramFacebook.

Scroll to Top