MosaiqInterior

Hos Mosaiq Interior i No.16 har vi de lækre hammam håndklæder, sæber og indretningsartikler til hjemmet.

Hammamhåndklæder

Hammamhåndklæder er skabt til stranden, badeværelset og gymnastiktasken. Håndklæderne er med sin lette vægt og hurtige tørreevne nemme at have med. De smukke mønstre og farver passer godt ind i moderne indretning på badeværelse. Brug farver og mønstrer til at sætte dit helt eget præg på det hvide badeværelse.

Håndklæderne kaldes hammamhåndklæder fordi de traditionelt bruges på badeanstalter i Tyrkiet, som hedder hammams. Håndklæderne er fint vævede i fiskebens- og jaquardmønstre. Det gør dem holdbare og fleksible. Hammamhåndklæderne er alle vævet i 100% bomuld og kan vaskes på helt op til 60 grader. Du kan også putte dem i uden at miste farve og facon. De store håndklæder på 100 x 180 cm koster 180,-

Omgiv dig med naturens materialer

Mosaiq Interior importerer sæbebarer, shampoo- og babersæbe i barer fra en lille producent på Mallorca. De er rene naturmaterialer og går godt i spænd med en indretningsstil, hvor naturen er i fokus. Suppler din anretning med de håndvævede kurve, der både kan bruges på strandturen, til opbevaring i hjemmet og som taske på en god sommerdag.

Se udvalget i No.16 i Fredensborg eller følg med på Instagram.