Glerups

I 1993 i Nordjylland filtede Nanny Glerup for første gang et par Glerups hjemmesko med naturligt uld fra sin egen gotlandske fåreflok. Og siden er det gået stærkt. Sutskoene er lavet i 100% rent og naturligt uld – skabt med kærlig omsorg fra får til fod.
Sutskoene findes både til børn og voksne, og du kan vælge mellem tøfler, sko og støvler – de findes alle i forskellige farver. Og så er der de helt små babysko, der holder babys fødder varme i bilen, i barnevognen eller på gulvet.

Enestående komfort

Glerups filtsko, -tøfler og -støvler er kendt for vores enestående komfort. Dette skyldes vores pasform og unikke design kombineret med uldens blødhed og fantastiske egenskaber. Hjemmeskoens pasform følger fodens konturer og søger for, at den forbliver på foden. Skoen er smidig, og uldens egenskab til at optage fugt bevirker, at fødderne altid føles varme og tørre.

Det perfekte uldmix

Glerups startede med uld fra egne gotlandske pelsfår. Igennem årene har de fundet det perfekte mix af uld, og nu blander de gotlandsk uld fra Danmark med kvalitetsuld fra New Zealand, der lever op til samme høje krav til ensartet kvalitet og dyrevelfærd som glerups.

Find dine sutsko i No.16 i Fredensborg

Kom ind i No.16 i Fredensborg og vælg hvilket par sutsko der passer bedst til dig – eller giv en god gave til en du holder af.

Scroll to Top