strikkecafe

Garnvärk er din lokale garnbutik, hvor den gode strikkeoplevelse starter. Kvalitetsgarn, god kaffe og masser af strikketid er hjertet i butikken, som ligger i No.16 i Fredensborg.

Uanset om du er begynder eller erfaren med strikkepindene kan du få inspiration i Garnvärk. Vi har mange modeller strikket op, så du kan se og mærke pasform og garn, inden du vælger dit næste strikkeprojekt. Til børn og børnebørn har vi mange opstrikkede modeller fra Majlunds, som er designet af Birgitte Majlund – den ene af butikkens ejere. Det er lækkert, klassisk børnestrik i de lækre garner fra Isager og DUO fra Henrichsens Spinderi.

Dansk kvalitetsgarn

På hylderne finder du bl.a. garn fra danske Isager Garn, Filcolana, White Nile Cotton, Karen Klarbæk og DESIGN CLUB, italiensk garn fra Adriafil samt islandsk LettLopi til islændere.

Få hjælp til dit strik

Nina og Birgitte rådgiver gerne om valg af opskrifter og garn. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at slå dig ned ved strikkebordet eller komme forbi til strikkecafé en onsdag aften.

Find inspiration i opskrifter og bøger

I butikken finder du et stort udvalg af bøger og opskrifter fra bl.a. Marianne og Helga Isager, Lene Holme Samsøe og Annette Danielsen. Mangler du en strikkeopskrift hjælper vi med at finde den på nettet, og vi kender alt til de gode, gratis strikkeopskrifter fra Filcolana.

Strikkekurser og arrangementer

Garnvärk holder løbende strikkekurser for både begyndere og øvede. Se kommende kurser og arrangementer på hjemmesiden.

Besøg Garnvärk

I No.16 i Fredensborg kan du besøge Garnvärk. Du kan også følge med på Instagram og Facebook.

Scroll to Top