Etnica

Udvalget af tæpper, puder og keramik i Etnica CPH har rødder i Dorthe Røgeskovs rejselyst. Tidligere har hun rejst meget i Asien og særligt i Indien og Pakistan. I dag er det Marokko, der inspirerer og fra sine rejser bringer Dorthe marokkansk keramik og tekstil med hjem til sin shop i No.16 og på Instagram. 

Marokkansk keramik

Marokko er kendt for den farverige, håndlavede keramik, der med sit helt unikke udtryk er et super supplement til dit hverdagsstel og som en del af indretningen i dit hjem. Alle skålene er håndlavede og vil derfor variere i mønstre og bemaling. Brug dem som salatskål, som farverige suppeskåle suppleret med dit klassiske, hvide sted eller som skåle til snack og slik. 

Tasker og tilbehør i sarisilke

Etnica CPHs mange rejser har givet et stort netværk hos kunsthåndværkere i Marokko, Pakistan og Indien, og Dorthe får selv produceret en del af sine tekstiler ud af stoffer, som hun udvælger sammen med systuen. Tasker i sarisilke er quiltede med sort bomuldsstof, som foer og har lynlåslommer. Taskerne kommer i flere størrelser og de er, ligesom den marokkanske keramik, unikke, da de alle er håndsyet.

Antikke lassiglas

Lassi er en krydret, yoghurtdrik, der drikkes i Indien. De antikke lassiglas i metal blev tidligere brugt som drikkeglas i de indiske landsbyer, men er i dag mest brugt til dekoration i indretning. Vi bruger dem til pæn opbevaring af blyanter og pensler, som vaser med buketter fra haven – og de er rigtig gode med hyacinter og andre blomsterløg pyntet med mos.

Besøg Etnica CPH i Fredensborg

Etnica CHP har til huse i butiksfællesskabet No.16 i Fredensborg, som du kan finde her. Du kan også følge med på Instagram.

Scroll to Top