BuyByBirgit

Feminint dansk design med kant…

Buy By Birgit designer unikke smykker i sølv, bronze og porcelæn. Smykkerne er alle håndlavet i detaljen og der findes derfor ikke to helt ens.

Buy By Birgit fremstiller kun smykker, som vi selv ville bære – til hverdag eller ved festlige lejligheder. Der arbejdes med forskellige mønstre og formgivning i smykkerne for at skabe et smukt feminint udtryk med en særegen kant.

Hvert smykke udtrykker energi og understreger din personlige stil. Sæt dem sammen – eller bær dem hver for sig. Alle smykkerne er selvfølgelig allergi-neutrale.

Til dig, der er noget særligt. Du kan vælge at købe et af de nuværende smykker – eller få smykket designet specielt til dig. Du kan få ‘trykt’ mønstre på smykkerne – måske fra blonden på din brudekjole, fra oldemors kniplinger, et særligt blad fra haven – eller et mønster i et design, som har en særlig betydning for dig.

BBB er et registeret navnemærke hos den danske Ædelmetalkontrol, Force Technology, og hvis design tillader det, så er alle smykker stemplet med BBB og smykker i sølv stemples 925 (renhedsgrad).

BBB har flere designserier – særligt kan vi fremhæve de 3 signaturlinjer:

  • Twirl – Made for moments er kendetegnet ved særlige snoninger, mønstre og en ørekrog som en del af smykket der’låser’ øreringen flot
  • Whimsical med finurligt, fabelagtigt og feminint design
  • Change Me – Collection er en flot designet ørekrog til udskiftelige vedhæng i mange forskellige design.

Bryllup

Design dit eget smykke til vielsen – og dagene efter. Måske en gave til gommen?

Me and BBB

Del dine personlige stylingbilleder og deltag i lodtrækning af smykker. Tag #bbb #buybybirgit på Instagram.

Smykkeevent

Ønsker du et smykkeevent med dine veninder til et par timers eksklusivt samvær om design – måske kombineret med lidt vin/gin smagning, så kan det også lade sig gøre.

Se smykkerne fra Buy By Birgit i Fredensborg

I No.16 i Fredensborg kan du se de fine smykker fra Buy By Birgit. Du kan også se mere på Instagram, Facebook.

Scroll to Top