Ally Design

I No.16 har vi Ally Design, der forhandler spændende boligtilbehør og gaveartikler som bl.a. engelske og franske sæber, servietter og andre artikler, der passer ind i en lækker countrystil. Stilen er hyggelig sydeuropæisk med inspiration fra italiensk og engelsk countryliving. Med en årelang baggrund i bolig- og interiørbutikker udvælger Ally Design sine eksklusive mærker som bl.a. Michel Design Works fra New York og fine italienske håndsæber fra Saponificio Artigianale Fiorentino. 

Italienske sæber 

Sæber kommer fra det italienske mærke Fiorentino kommer som olivensæbe og skønne håndsæber med blomsterduft fra magnolie, gardenia og pæoner. Sæberne er smukke ved køkkenvasken og passer godt i landkøkkenet eller på badeværelset med smukke, rene linjer, hvor motiverne af naturen med blomster, frugter, hav og fugle giver sæberne et eksklusivt udtryk.

Skumsæber

Håndsæberne i dispenser med pumpe er smukke, dufter mildt og giver den rigtige mængde til en håndvask. Sæben pumpes ud som skum, der er nemt at vaske hænderne i og dispenserens design er godt, så sæben holder sig fin uden sæbepletter over lang tids brug. Det er flot og dekorativ på badeværelset eller i køkkenet – og en rigtig fin og anderledes værtindegave. Skumsæberne indeholder shea butter og aloe vera, der både plejer og giver fugt til hænderne.

Håndsæber

Ally Designs håndsæber har rod i de gamle håndværkstraditioner for sæbefremstilling i England.  En god håndsæbe er ‘Triple Milled’ – d.v.s. kværnet igennem 3 gange i sæbemøllen for at skabe håndsæbe af den højeste kvalitet med mindre vand og langt mere sæbe i sæbebaren. Sæben er meget fast og har en fantastisk duft, der varer ved i sæbens levetid. 

Håndcreme

Har du også altid håndcreme liggende i bilen, i håndtasken og ved vasken? De små fine tuber med lækker håndcreme er fremstillet i England. Duften er mild og god og håndcremen er fremstillet af naturlige ingredienser og rig på fugtgivende shea butter. 

Besøg Ally Design i Fredensborg

Ally Design har til huse i butiksfællesskabet NO16 i Fredensborg, som du kan finde her.

Læs mere om Ally Design på deres hjemmeside.

Scroll to Top