FRA INDTRYK TIL UDTRYK

4. dec

Kom forbi og find en unik julegave - et håndlavet smykke fra smykkedesigner Kirsten Jørgensen. Inspirationen fra naturen fra det rå og utæmmede til det fine og elegante kommer til udtryk i Kirstens håndlavede og unikke smykker. Du vil finde smykker primært i sterlingsølv men også i forgyldt sølv og kobber, nogle med et twist af smykkesten og perler. Finder du ikke lige fingerringen eller halssmykket i den ønskede størrelse, kan du bestille til senere afhentning efter aftale.

Du kan møde Kirsten i butikken lørdag d 4. dec. kl. 10-16.

SMYKKER MED FINGERAFTRYK

5. dec kl. 10-14

Giv en personlig julegave med et sølv- eller forgyldt smykke med fingeraftryk.

Julie fra MadamAdamas, der har butik i No.16, kommer forbi to dage inden jul, hvor I kan komme få lavet en helt speciel julegave til far, mor, bedsteforældre eller søskende. Du kan vælge mellem øreringe, halskæder, armbånd og manchetknapper, hvor du kan få lavet din barns eller dit eget fingeraftryk i. På selve dagen vælger I hvilket smykke I ønsker og får lavet selve fingeraftrykket. Herefter færdigarbejder Julie smykket, som I kan hente 1-2 ugers tid efter.

STRIKKECAFE

Hver onsdag aften

Vi elsker strikketid om langbordet i butikken, hvor vi hver onsdag aften samles til strikkecafé fra kl. 18:00-21:30. Billetten er enten inkl. aftensmad og drikkevarer eller inkl. kaffe og kage. Der er plads til 35 strikkere sådan en aften og hele butikken er selvfølgelig åben.

Læs mere og køb billet her.